Snyggt och praktiskt

När man göra hemma så vill man ju att det ska bli snyggt och så som man har tänkt sig att det ska bli. Det finns så många fina idéer på hur man kan göra om hemma och det är ju underbart när man kan hitta något som man verkligen tror kommer att passa hos en själv.
Ja det är snyggt me skjutdörrar tycker jag, det är ett snyggt sätt avdela ett rum och att man kan göra det bode praktiskt och snyggt. Och det är ju det optimala, att det är både är praktiskt med samtidigt ser bra ut.

Kolla upp lite olika idéer 

Smidigt att kolla upp lite idéer på hur man kan göra och så kan man tänka på dom under en tid och se vilken det är man tycker bäst om, det är bra att inte göra saker och ting för fort så att man skulle ångra sig och ändå måste göra om sen.
Ja det är ju bättre att det tar lite mer tid men att det blir så bra som möjligt och man slipper göra om det igen.
Och et blir oftast finast om man tar det lite lugnt och verkligen vet vad man vill ha så att det blir så som man hade tänkt det.
Jag brukar få inspiration om jag kollar hur andra har gjort och sen att kolla i inredningstidningar och så vidare, det är ett bra sätt att få bra idéer, sne så måste man ju se till att dom passar i sitt hem. Ja det är super bra om det blir så och att man känner att det verkligen lyfte ens hem.
Min mamma är bra på att inreda och är bra på att få det hemtrevligt och fint hon är inte så mycket för vitt och fräscht utan det är mer hemtrevligt och mysigt som är hennes stil.