Redcat för skolan

Att få en bra utbildning är ju väldigt viktigt och för att kunna få det att bli barock att fungera så är det bra att man har rätt utrustning som man kan användas och som kan göra att det blir så bra som möjligt för både elverna och lärarna.
För det är ju viktigt att man ser till att det fungerar på ett bra och smidigt sätt så att det går att göra det på det sättet som man vill och att det ska kunna bli så bra för alla.

Viktigt att man hör allt som sägs

Det är ju väldigt viktigt att man hör det som sägs när läraren pratar eller att läraren hör när eleverna har framställningar. Så det är ju toppen när det går att få det att bli lättare och smidigare med hjälp av lite hjälpmedel. Ett hjälpmedel som ska vara väldigt bra är att använd sig av redcat som är som en smidig högtalare med mikrofon som gör att det blir lättare för både läraren och eleverna att höra och höras. Så det är bra att kolla in det och se om det finns något som man kan hitta på och göra.
Har man inte provat det så kan det ju vara intressant att prova på det och se om det är något som man tycker passar en och som man skulle vilja ha och som man vill prova. Det finns ju så mycket som är kul och som man känner är det som man kan göra.
Det finns så bra sätt att kunna få bättre undervisning så det är ju bara bra om man kollar upp dom sätten och ser om det finns något som man kan göra och prova på som skulle kunna göra att det blir så bra som möjligt. Ja det är viktigt och bra att göra det .